10. Dečiji sajam

Od 12. do 14. oktobra, od 10 do 19h, na Beogradskom sajmu u hali 3, održavaće se deseti jubilarni Campina Puddis Dečiji sajam. Ulaz je besplatan, a organizatori su za deseti rođendan Dečijeg sajma pripremili dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

Posetioci će tri dana moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu. Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu. 

Na nekoliko štandova nalaze se i organizacije koje brinu o najmlađima kao što su: UNICEF, NURDOR, Udruženje distrofičara, a roditelji će moći i da čuju predavanja specijalizovanih stručnjaka iz raznih oblasti o pravilnom razvoju i rastu dece.  
 
Mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa Saobraćajnom policijom, Vatrogasnom brigadom, Žandermerijom, Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, a očekuje ih još dosta uživanja poput atraktivne veštačke stene, bioskopa gde će se puštati najnoviji crtani filmovi, ogromne igraonice i još dosta toga. 

Najveće interesovanje posetilaca uglavnom je za nagradne igre, a ovoga puta očekuje ih Camina Puddis feir play fudbalska liga, Idea trka za bebe, a na bini će se održati i takmičenje tata u povijanju beba.

Ovu manifestaciju podržale su i državne institucije: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje dečiju zaštitu, Skupština grada Beograda i Privredna komora Srbije.

Više informacija na: w

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *